csillag Főiskola csillag Gimnázium és Kollégium csillag Könyvtár
Intézmény és szervezet
Oktatási egységek
Képzések
Felvételi tájékoztató
Tudomány
Hallgatóknak
Dokumentumok
Nyomtatványok
Kérelmek
Egyéb Kérelmek
Tanulmányi hírek
Határidők
Szakfelszerelési díj
Erasmus+
Tanulmányi célú hallgatói mobilitás
Hallgatói szakmai gyakorlatok
Erasmus Charter for Higher Education
Erasmus Policy Statement
Pályázat 2017
Erasmus Szabályzat
Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
HÖK pályázatok
Nyelvvizsga
Neptun
Pályázatok
Nyári Kurzusok
Hírek
Galéria
Média
Jegyvásárlás
Honlaptérkép
 
FELHASZNÁLÓNÉV (E-MAIL CÍM)

JELSZÓ

Belépés Regisztráció
Tehetségpont

Hallgatói Önkormányzat (HÖK)


Kedves Hallgatók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a Magyar Táncművészeti Főiskolán Hallgatói Önkormányzat működik. A Hallgatói Önkormányzatnak a Magyar Táncművészeti Főiskola minden hallgatója tagja.

Az Önkormányzat célja a hallgatók teljes körű támogatása és tájékoztatása az intézményben történő változásokról, feladata a hallgatók érdekeinek képviselete a Főiskola legfőbb fórumain. A Hallgatói Önkormányzat megkeresésével rengeteg hasznos információval gazdagodhattok, szakmai és elméleti tanulmányaitokkal kapcsolatban egyaránt. Bátran keress fel minket, ha nem tudod melyik órára milyen szakfelszerelés szükséges vagy akkor is, ha nem tudod, hogy milyen dokumentumokra van szükséged egyes Hallgatói Önkormányzat által meghirdetett pályázatok benyújtásához. Emellett az Önkormányzaton belül folyó munkáról folyamatos tájékoztatást adunk Nektek a Főiskola hirdetőfelületein, illetve a www.mtf.hu weboldal Hallgatói Önkormányzat menüpontban.

Bármikor rendelkezésetekre állunk! Iskola időben megtaláltok Bennünket, de tanításon kívül is igyekszünk segíteni Nektek, ha bármilyen kérdésetek felmerülne!

Írjatok email-t a hok@mtf.hu címre, vagy személyesen keressétek Kropf Mineát, ha Kazinczy-sok vagytok, ha modernesek akkor Szilvási Anna tud segíteni, a balettosok Kovács Kristóftól, a néptáncosok pedig Sáfrán Balázstól tudnak informálódni!

Legyetek sikeresek az elkövetkező években, teljes odaadással és nyitottsággal forduljatok hivatásotok, a TÁNCMŰVÉSZET felé.


Adatvédelem   Kapcsolat   GYIK   Állásajánlat   Támogatóink    ©2014 Tamas Ebergenyi